Welness

Ben je op zoek naar een origineel kado voor je vriendin of vrouw? Of wil je een goede vriendin verrassen met een ontspannende dagje uit? Met een kadobon uit ons beauty & mind assortiment maak je dan een prima keuze. Alle beauty & mind kadobonnen hebben namelijk een ding gemeen: ze bieden ontspanning voor de geest en staan garant voor een heerlijke behandeling van het lichaam. En dat is iets wat veel vrouwen in hun drukke bestaan kunnen waarderen.

Een voorbeeld van een wellness arrangement is het hot-stone massage kado. Deze vorm van wellness massage is afkomstig uit Tibet. De massage wordt uitgevoerd met hete basalt stenen die verspreid op je lichaam worden neergelegd. Andere kadobonnen voor een heerlijke wellness dagje zijn onder andere de kadobon voor een anti-stress massage of een kadobon voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

Wellness is een eeuwenoude vorm van verbetering van de gezondheid van lichaam en geest. Een groot aantal kadobonnen binnen beauty & mind kunnen dan ook ingewisseld worden voor wellness arrangementen bij sauna’s, hotels en beauty spa’s in Nederland. Voor elk budget is er een wellness kadobon. En twijfel je over wat je vrouw of vriendin nu echt leuk vindt? Dan koop je een keuze voucher van Gadgethouse waarmee elke kadobon binnen beauty & mind betaald kan worden.

Tot slot zijn de kadobonnen uit de beauty & mind categorie, net zoals alle kadobonnen van Gadgethouse, bijna altijd op voorraad en worden ze in heel Nederland gratis bezorgd. Ook niet onbelangrijk: een wellness kadobon die helaas niet in goede aarde valt mag tot 90 dagen na aankoop retour gestuurd worden.