Foto & Kunst

Op zoek naar een leuk kado voor opa en oma? Of wil je je ouders verrassen met een prachtig muurschildering van de kleinkinderen? Dan zijn de kadobonnen in de rubriek foto en kunst precies wat je zoekt. Met deze kadobonnen kun je namelijk verschillende soorten fotosessies kado geven. Het eindresultaat van zo’n fotosessie is natuurlijk ook nog eens een extra kado, je hebt er nog jaren lang plezier van.

Voor nieuwe ouders is het natuurlijk heel bijzonder om een professionele foto shoot van hun baby te laten maken, en samen met je baby op de foto is misschien nog wel leuker. Met de kadobon voor een fotosessie waarop zowel de baby alleen als de baby samen met de ouders op de foto komtdoe je iedere ouder een plezier. Een ervaren fotografe stelt ouders en baby op hun gemak waarna prachtige foto’s gemaakt worden. De foto’s kunnen gelijk meegenomen worden en eventuele nabestellingen verlopen via de website.

Een heel ander kado is een sexy foto shoot onder professionele begeleiding van een fotografe. In een echte foto studio word je haar en make-up gedaan. Daarna mag je in een sexy pose en met sexy kleding plaatsnemen in de studio waar onder leiding van uitsluitend vrouwelijke fotografen en medewerkers de sexy foto shoot plaatsvindt. Een ideale kadobon voor vrouwen die hun man willen verrassen met leuke en uitdagende foto’s.

Alle kadobonnen van Gadgethouse, dus ook de kadobonnen uit de foto en kunst rubriek, zijn bijna altijd op voorraad. De kadobon wordt gratis thuisbezorgd en als je voor 9 uur ’s avonds besteld dan wordt de kadobon dezelfde dag nog verstuurd zodat je hem de eerstvolgende werkdag thuis hebt. Tenslotte: mocht de kadobon toch niet aan de wensen voldoen dan kan deze tot 90 dagen na aankoop terug gestuurd worden.